Contact/ Despre

Despre mine nu ţi-aş spune nimic. Te-aş lăsa să mă descoperi din ce scriu, din ce se poate observa cu ochiul liber, din felul în care te privesc atunci când vreau să-ţi mărturisesc ceva ce nu îndrăznesc sau chiar şi-atunci când n-am la cine să mă descarc şi te aleg pe tine pentru a-ţi spune ce am pe suflet, chiar dacă nu mă cunoşti. Ne-am întâlnit de atâtea ori pe drumul acesta şi ne vom încrucişa drumurile de „n” ori până la sfârşit.
Probabil nu-ţi vei da seama că sunt eu în clipa în care vom trece nepăsători unul pe lângă celălalt prin Sibiu, Bucureşti sau în oricare altă parte. Şi sigur te vei încrunta când îţi voi zâmbi deoarece habar nu ai de unde mă cunoşti. Nu contează, îţi voi zâmbi şi data viitoare, şi cealaltă dată după viitoare şi tot aşa la nesfârşit până când unul din noi va rupe tăcerea. Nu te aştepta să ştiu să dau replica la orice. Abia mă înţeleg pe mine, deşi te voi asculta de fiecare dată cu maximum de atenţie şi o să încerc să mă ridic la nivelul conversaţiei pe care tu vei vrea să o porţi. Dacă n-am cuvintele la mine, lasă-mă să-mi dreg mintea preţ de câteva secunde, iar dacă vei auzi fraze zburlite şi fără de noimă, să ştii că acela e gramajul copilăriei rămase în mine care îşi face simţită prezenţa.
Strâng amintiri şi iluzii într-un suflet de sticlă şi mă întorc din când în când pentru a vedea cât de mult mă copleşeşte greutatea lor. Când apasă prea tare, îmi voi lăsa mintea la un pahar de vorbă cu sufletul aici pe blog.
Iar acum, îţi doresc să zâmbeşti că-ţi stă bine 🙂

E-mail:

blog.cristinacirstea@gmail.com

contact@cristinacirstea.com

Facebok: http://facebook.com/cristina.cirstea
Instagram: http://instagram.com/cristinacirstea

2 gânduri despre „Contact/ Despre

Opinia ta :)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s