Zodia Indragostitilor

O carte care l-a inceput m-a fermecat prin coperta si prin scurta descriere a temei dezvoltate in paginile sale.
Zodia indragostitilor de Giula Carcasi: Carlo si Alice – acelasi liceu, aceeasi clasa si uneori aceeasi banca. El e stangaci, ciudat, n-are modele hollywoodiene, nici aere de macho.

Ea altfel decat celelalte fete: e acida, dar visatoare, are spirit critic, dar suflet de poeta. Si fiindca sunt tineri, au abia optsprezece ani, au dreptul sa greseasca. Ea, cu Giorgio, colegul misterios si intrigant, el cu Ludovica, clasica „cea mai populara fata din tot liceul”.

Ca sa se gaseasca unul pe celalalt si sa invete sa se iubeasca trebuie sa afle cine sunt. Plina de umor si ironie taioasa, povestea e un ping-pong sentimental printre sms-uri trimise in orele plicticoase tinute de profii frustrati, predicile parintilor, bancurile amicilor la un pahar de bere intr-un pub.

23 de gânduri despre „Zodia Indragostitilor

 1. may crys,mi se pare mie sau te-ai apucat seuos de citit????acum cateva zile ne-ai tarat la diverta pe mine si pe catalin sa iti cauti carti:)

 2. si sa stii ca si aceea de Stelian Turlea de care mi-ai spus pe mail este una foarte buna,la fel si cele de Pailo Coehlio si cele de la editura Coktail,.
  O alta carte foartte impresionanta si dramatica este cea intitulata „COPILUL 44”.nu stiu a scris-o ca am un lapsus,dar e foarta interesanta lumea cartilor si ma bucur ca ti-am deschiz orizontul acesta de a citi si alte carti in afara de cele propuse de profesori

 3. pai sa speram ca poate iti faci si tu timo,Candy sa mai alergi prin magazine si librari.dar scuza-ma ca intreb,ce iti ocupa timpul asa de mult inca sa nu poti citi>?

 4. pai sa speram ca poate iti faci si tu timo,Candy sa mai alergi prin magazine si librari.dar scuza-ma ca intreb,ce iti ocupa timpul asa de mult inca sa nu poti citi>?

 5. AM INCEPUT SA CITESC SI MI-AM FACUT TIMP,MIKE!MERSI DE SFAT SI SA STII CRISTINA CA E O CARTE SUPERBA!
  MERSI MULT DE SUGESTIE!

 6. eu nu obisnuiesc sa citesc ce-i drept insa sa stii ca daca obnserv pe cineva ca sta langa mine si citeste cu interes o carte,mai ca ma trage si pe mine sentimentul sa tin o carte si sa o citesc fila cu fila.
  mi-ai atrast atentia cu „zodia indragostitilor”

 7. stiu ca te-a pasionat foarte mult aceasta carte:)
  si acum tin minte atunci cand mi-ai dat sa citesc cateva randuri

Opinia ta :)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s