Sony, o parte din tot

Sony a ajuns în casa mea când era un pui. Era un început de iarnă când mama a găsit-o în spatele blocurilor. Iarna anului 2010. Şi am îndrăgit-o pe loc. Au urmat apoi trei zile în care am tot adus-o în casă pentru a o hrăni, după care îi dadeam drumul înapoi în mediul ei natural. Nu era singura pisicuţă din spatele blocurilor. Chiar pot spune că acolo, printre copaci, animalele fără stăpân şi-au înfiinţat propriul lor club. Totul s-a schimbat în momentul în care am decis că trebuie să o păstrăm pe Sony.

Toată familia o îndrăgise, plus că ajunsese la fix în viaţa noastră: exact cu o lună înainte de sosirea ei, cel mai iubit pisoi al familiei murise. Într-un fel sau altul, Sony ocupase acel loc rămas liber. Ne-am ataşat de ea deşi era foarte gălăgioasă. Şi da, recunosc că la început nu i-am dat prea mare importanţă, dar încetul cu încetul, am ajuns să ţin enorm la ea.

Devenise parte din rutina mea zilnică. Ca şi atunci, primul gând de dimineaţă se îndreapt către ea. Mă trezesc şi mă duc direct la ea. Şi mă întâmpină la fel în fiecare zi: se aruncă la picioarele mele şi se caţăr pe scaun apoi îmi sare între braţe, atingându-şi boticul umed de obrazul meu. Mereu, acelaşi mod de a mă întâmpina.

Şi poate pare ciudat, dar Sony ştie când sunt supărată, ştie când întârzii, ba chiar a învățat soneria de la telefonul meu. De fiecare dată când telefonul sună, ea îţi întoarce privirea către camera mea şi începe să miaune, anunţând că trebuie să vin la telefon. Uneori, când are chef de joacă, mă cheamă să mă joc cu ea. Mereu acelaşi joc : sare pe spatele meu, ne jucăm pase cu o mingiuţă. Şi e ciudat într-un fel pentru că niciodată nu m-am simţit aşa de ataşată de o pisică (… şi am avut multe).

Acum să vă spun 10 obiceiuri din viaţa pisicii Sony:

  1. bea ceai;
  2. îi place să te joci cu ea pase;
  3. doarme cam 12 din 24.
  4. când nu doarme, are chef de joacă;
  5. îi place cornul cu ciocolată Chipicao
  6. îi place să rupă posterele de pe uşa camerei mele
  7. mereu miaună când stă la geam şi vede câte un trecător
  8. nu suportă străinii în casă. Cum simte ceva ciudat, începe să miaune.
  9. se teme de macaroane
  10. când o intrebi ceva ( orice ), răspunde ( evident, prin mieunat 😀 )

Opinia ta :)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s